Luisterlichaam

Praktijk voor Cranio Sacraal therapie
info@luisterlichaam.nl - 06 408 860 40
Brouwersgracht 270A (begane grond), 1013 HG Amsterdam
consult volgens afspraak

Welkom bij Luisterlichaam

Vind jij het ook fijn om gehoord te worden? Weet je dat jouw lichaamsweefsel ook gehoord wilt worden? Vast wel.

Kun je nog herinneren dat je met te krappe maar wel heel mooie schoenen naar een feestje ging? En gek genoeg lukte het om het hele feest de schoenen aan te houden, ook al deden ze pijn. En toen je thuis kwam deed je de schoenen uit en wreef je over je zere voeten. Weet je nog?

Het wrijven over je zere voeten is een vorm van luisteren naar het lichaam. Jammer genoeg luisteren we vaak alleen naar ons lichaam wanneer er iets pijn doet, lichamelijk of mentaal. Luisteren we niet dan kan het lichaam dergelijke herinneringen opslaan waardoor er lichaams- en/of mentale-blokkades ontstaan. Plotseling ervaren we klachten.

Cranio-Sacraal therapie is een zachte lichaamstherapie waarbij ik naar jouw lichaam “luister”. Dit doe ik aan de hand van technieken waarbij er een beroep gedaan wordt op het geheugen van jouw lichaamscellen.

Lichaamsweefsel beweegt en binnen de bewegingen die volgbaar zijn, zijn er verschillen merkbaar. Het zijn deze bewegingen die ik beluister.

Door de bewegingen te volgen, wordt jouw lichaamsweefsel aangemoedigd om zo vrij mogelijk te bewegen.

Hierdoor wordt het herstellend vermogen van jouw lichaam geactiveerd en geoptimaliseerd waardoor klachten de kans krijgen om zichzelf te verminderen of op te lossen.

Cranio-Sacraal therapie is geschikt voor iedereen, Jong en oud.