Luisterlichaam

Praktijk voor Cranio Sacraal therapie
info@luisterlichaam.nl - 06 408 860 40
Rombout Hogerbeetsstraat 109, bel 22 1052VW Amsterdam
open op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 tot en met 21:00 uur

Welkom bij Luisterlichaam

Vind jij het ook fijn om gehoord te worden? Weet je dat jow lichaamsweefsel ook gehoord wilt worden? Vast wel. Kun je het je nog herinneren dat je met te krappe maar wel heel mooie schoenen naar een feestje ging? En gek genoeg lukte het je om het hele feest de schoenen aan te houden, ook al deden ze je pijn. En toen je thuis kwam deed je de schoenen uit en wreef je over je zere voeten. Weet je nog?

Wel, dat wrijven over je zere voeten dat is een vorm van luisteren naar ons lichaam. Jammer genoeg luisteren we vaak alleen naar ons lichaam wanneer er iets pijn doet, lichamelijk of mentaal. En dus slaat ons lichaam een heleboel op, het verzameld een hoop herinneringen. En ons lichaam slaat deze herinneringen op en dan zijn er lichaams- of mentale-blokkades mogelijk.

Cranio-Sacraal therapie is een zachte lichaamstherapie waarbij ik naar jouw lichaam “luister”. Dit doe ik aan de hand van technieken waarbij er een beroep gedaan wordt op het geheugen van jouw lichaamscellen.

Lichaamsweefsel beweegt en binnen de bewegingen die volgbaar zijn, zijn er verschillen merkbaar. Het zijn deze bewegingen die ik beluister. 

Door de bewegingen te volgen, wordt jouw lichaamsweefsel bemoedigd om zo vrij mogelijk te bewegen. 

Hierdoor wordt jouw lichaamseigen herstelvermogen geoptimaliseerd waardoor klachten de kans krijgen om te verminderen.

Cranio-Sacraal therapie is geschikt voor iedereen, voor jong en oud.