Luisterlichaam

Praktijk voor Cranio Sacraal therapie
info@luisterlichaam.nl - 06 408 860 40
Brouwersgracht 270A (begane grond), 1013 HG Amsterdam
consult volgens afspraak

de wachtkamer waar ik je graag ontmoet

Het Cranio Sacraal therapie consult

Ben je te vroeg aanwezig voor je afspraak, dan kun je plaatsnemen op de stoel naast de deur van de praktijk. Wanneer je op tijd komt kan de geplande tijd volledig voor het geplande consult gebruikt worden.

Afhankelijk van de hulpvraag kan het aantal benodigde consulten variëren. Daarnaast reageert niet iedereen hetzelfde op de Cranio-Sacraal therapieconsult. Uiteraard bepaal jezelf hoeveel consulten er nodig zijn.

De ervaring leert dat er 3 tot 5 behandelingen nodig zijn om erachter te komen of de therapie aanslaat.

Een gemiddelde behandeling duurt tussen de 50 en 60 minuten.De eerste keer komt daar maximaal 15 minuten bij voor het intakegesprek. Het kan voorkomen dat een behandeling korter of langer duurt. In sommige gevallen is er een dubbele behandeling mogelijk. Een gecombineerde Cranio-Sacraal therapie en Personal Coaching sessie duurt 1,5 uur.

Je kunt je kleding aanhouden tijdens je cranio-sacraal therapieconsult. Zorg ervoor dat lekker zittende kleding aanhebt, dat ligt fijner dan bijvoorbeeld een stugge spijkerbroek. Je kunt je hier verkleden wanneer je dat je voorkeur heeft. Wel gaan alle sieraden zoveel mogelijk uit/af, schoenen en eventuele riem ook.

Gedurende je Cranio-Sacraal therapieconsult kun je je ogen dichthouden en ontspannen.

Dat mag, er is geen moeten.