Luisterlichaam - Cranio Sacraal therapie

info@luisterlichaam.nl - 06 408 860 40
Maandag en dinsdag Barentszplein 2G, 1013NJ Amsterdam
Woensdag Rombout Hogerbeetsstraat 109-17, 1052VW Amsterdam

Vergoedingen voor Cranio Sacraal therapie in 2019

Voor het einde van het lopende jaar geven de zorgverzekeraars door welke vergoedingsveranderingen er voor het komende jaar zijn waardoor een wijziging in de (aanvullende) zorgverzekering mogelijk wenselijk is. Ga na via deze link welke zorgvezekeraars (gedeelte) vergoedingen geven voor Cranio Sacraal therapie in 2019. Tirza Paulus (Luisterlichaam) is geregistreerd therapeut bij de volgende beroepsverenigingen: NCSV en VBAG.

Veel mensen sluiten hun aanvullende zorgverzekering af bij dezelfde zorgverzekeraar waar zij hun zorgbasisverzekering hebben afgesloten. Dit is meestal goedkoper dan de aanvullende zorgverzekering bij een andere zorgverzekeraar af te sluiten maar het is niet verplicht. Soms is het lonend te overwegen om de aanvullende zorgverzekering bij een andere zorgverzekeraar af te sluiten.

Petitie

Steeds vaker zijn zorgverzekeraars van mening dat Cranio Sacraal therapie niet vergoed hoeft te worden. Zo heeft CZ-groep (CZ, Nationale Nederlanden en OHRA) aangekondigd om onder andere Cranio Sacraal therapie per 1 januari 2019 niet te meer vergoeden. Hierover is er een persbericht geweest van twee overkoepelende HBO beroepsregisters waarin te lezen is welke alternatieve therapievormen niet meer vergoed worden.

Help mee om de meer keuzevrijheid te verkrijgen en teken de PETITIE